Coșul tău este gol
Umple coșul
Folosește bara de căutare pentru a găsi produsele necesare.
0
Produse
dermato-cosmetice
profesionale
„Motivul pentru care semnez aceste produse cosmetice nu este dorința de faimă. În spatele acestei semnături se află un mesaj. Un dialog personal. Când sunt la laborator, cercetând și dezvolt o nouă formulă, văd în fața mea nevoile fiecărei persoane în mod individual, de parcă aș fi pe cale să creez o linie personală de îngrijire a pielii."

Ioulia Armagou, Chemist
Investiția noastră profesională
Datorită succesului nostru, compania noastră deține acum o unitate de producție verticală în Atena, situată într-o instalație de ultimă generație. Am investit în echipamente tehnologice avansate și personal cu înaltă pregătire și am obținut certificări internaționale bazate pe standarde stricte.

EN ISO 22716: 2007 No.: 03413005, EN ISO 9001: 2008 No.: 010140226, EN ISO 13485: 2012 No.: 01213013

Determinarea noastră personală
Din 1992, știința s-a schimbat dramatic, iar industria frumuseții de astăzi trebuie să îndeplinească cerințe deosebit de exigente. Continuăm și perseverăm la fel de pasional ca înainte în încercarea de a găsi următoarea formulă, următoarea formulare, următoarea inovație.
Începutul nostru
Juliette Armand a luat ființă în 1992, când chimiștii Ioulia Armagou și Michalis Papaefstratiou, au decis să se implice în industria frumuseții, să exploreze noi formule și să-și prezinte valorile personale în laboratoare. Așa a luat ființă Juliette Armand, The Personal Professional Skincare, pentru a crea produse cosmetice inovatoare, bazate pe cercetări științifice.

Calea noastră profesională
Activitatea noastră s-a concentrat pe încercarea de a obține formulări de maximă eficiență, pentru a îndeplini standardele înalte de îngrijire profesională a pielii.

Reputația noastră profesională la nivel internațional
Brandul Juliette Armand și seria Elements, Skin Boosters, Sunfilm și Ameson au câștigat o poziție puternică în centrele de frumusețe și sunt deja prezente în peste 40 de țări din întreaga lume.
Cele 10 valori fundamentale ale laboratorului nostru.
Valorile noastre
6. Controlul calității
Implementăm un proces strict de control al calității în conformitate cu reglementările Uniunii Europene (control fizico-chimic și microbiologic al materiilor prime și produselor finite, control conservanți, certificare SPF, test Challenge etc.).

7. Competență de aplicare
Personalul științific cu experiență și bine pregătit (chimiști, biologi, medici și cosmeticieni) este întotdeauna disponibil pentru a furniza toate informațiile necesare.

8. Responsabilitatea de mediu
Juliette Armand se angajează să își opereze afacerea cu conștientizare și respect față de natură, oameni și viitor. Materiile prime, metodele și toate etapele de producție reflectă acest angajament față de mediu, în orice moment și în toate procedurile. Necondiţionat.

9. Respect față de clienți
Relațiile noastre cu clienții sunt conforme cu regulile etice și sunt guvernate de promisiuni oneste, fiabilitate, rezultate clare și consecvență.

10. Responsabilitatea socială
Frumusețea nu este vanitate. Cosmeticele nu sunt un lux. Sunt produse care satisfac nevoia de îngrijire și respect de sine. Formulele noastre avansate se adresează personal tuturor oamenilor și au scopul de a le face să se simtă bine și confortabil în pielea lor. Acest lucru este indicat de prețurile noastre accesibile.
1. Formula
Căutarea continuă a inovației.

2. Conștiință științifică în selecția ingredientelor
• Natura singură nu este suficientă și nu este întotdeauna sigură.
• Ce ingrediente naturale, de ce origine și în ce sinergii?
• Câtă natură și ce tehnologie? • Când ar trebui să prevaleze tehnologia și când ar trebui să rămână natura factorul exclusiv?
Aceste întrebări științifice necesită soluții sigure și eficiente. Oferim răspunsuri care constituie secretele formulelor noastre. Nu servim nevoilor „ecologice" sau dilemelor „false". Ceea ce este natural nu este neapărat sigur. Pentru noi, siguranța, calitatea și eficacitatea produselor sunt determinate de controlul calității.

3. Producție
Toate produsele Juliette Armand sunt fabricate în laboratoarele noastre în conformitate cu bunele practici de fabricație (GMP) ale Uniunii Europene pentru cosmetice.

4. Ambalare
Pachetele Juliette Armand sunt concepute pentru a oferi:
• Etanşeitate la apă
• Siguranță, cu sigilii de securitate
• Materiale inerte ecologice
• Materiale fără volum și greutate suplimentară (hârtie excesivă) care nu au cerințe crescute de eliminare și nu cresc costul produsului
• Materiale de înalte standarde estetice, funcționale, practice, fiabile și durabile.

5. Eficacitate
Eficacitatea produsului este documentată fără exagerări. Se bazează pe teste de laborator, clinice și dermatologice ale materiilor prime și produselor finite.
Contactaţi-ne
+373 60 181 810
info@juliettearmand.md
str. 31 august 1989, 53, Chișinău, Republica Moldova