Vitamin C Serum

600,00
MDL
Ser hidratant, antioxidant pentru toate tipurile de piele.
Hidratează și ajută la îmbunătățirea tenului cu imperfecțiuni, redă o strălucire sănătoasă, îmbunătățește tonusul pielii și împrospătează tenul.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Serum
Preocupare: Antioxidant, strălucire, hidratare, pigmentare, protecție, întinerire, riduri
Tipul tenului: Mixt, uscat, normal, gras

Acțiune

Hidratează și ajută la îmbunătățirea tenului cu imperfecțiuni, redă o strălucire sănătoasă, îmbunătățește tonusul pielii și împrospătează tenul. Ideal pentru prevenirea îmbătrânirii foto. Un ser stabilizat de vitamina C cu glucoză (AA2G) care încorporează un mecanism de acțiune care oferă stabilitate și eficacitate ridicată. Când forma specifică a vitaminei intră în contact cu pielea, enzima a-glucozidază a pielii descompune AA2G și eliberează vitamina C. AA2G îmbunătățește sinteza colagenului în fibroblaste, reduce decolorările, eritemul și edemul de la radiația solară, radicalii liberi. , linii de expresie și riduri.

Utilizare

Se aplică o cantitate mică pe pielea curată și se masează până se absoarbe.

Ingrediente cheie

Vitamina C (AA2G) 1%

Ingrediente

AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, ASCORBYL GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL POLYACRYLATE, PPG-26-BUTETH-26, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CITRATE, GLYCERYL ACRYLATE/ ACRYLIC ACID COPOLYMER, PVM/MA COPOLYMER, CITRIC ACID
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine