Eye Shine Serum

670,00
MDL
Ser pentru zona ochilor
Hidratează și îmbunătățește aspectul pielii reducând cearcănele și ochii umflați. Reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor, lăsând pielea din jurul ochilor fermă și cu o strălucire sănătoasă.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Serum
Preocupare: Antioxidant, Îngrijirea ochilor, Riduri fine, Strălucire, Hidratare, Lifting, Protecție, Riduri
Tipul tenului: Mixt, uscat, normal, gras

Acțiune

Hidratează și îmbunătățește aspectul pielii reducând cearcănele și ochii umflați. Reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor, lăsând pielea din jurul ochilor fermă și cu o strălucire sănătoasă. Un ser care conține peptida Matrixyl care activează producția de colagen și acid hialuronic, care netezește liniile de expresie și ridurile.. Acțiunea serului este îmbunătățită de ingredientul puternic antioxidant specializat Venecuane, care inhibă acțiunea radicalilor liberi și protejează pielea de deteriorarea razelor UVA.

Utilizare

Se aplică o cantitate mică pe pielea curată și se masează până se absoarbe.

Ingrediente cheie

Venuceane 5%, Eyedeline 2%, Matrixyl 5%

Ingrediente

AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, THERMUS THERMOPHILLUS FERMENT, PHENOXYETHANOL, PPG-26-BUTETH-26, GLYCERYL POLYACRYLATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, GLYCERYL ACRYLATE/ ACRYLIC ACID COPOLYMER, CARBOMER, SODIUM LACTATE, PVM/MA COPOLYMER, POLYSORBATE 20, PLANKTON EXTRACT, PALMITOYL PENTAPEPTIDE-4
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine