Glow C 12%

700,00
MDL
Ser de vitamina C pură și extract de bujor potrivit pentru pielea cu probleme de pigmentare și pete.
Oferă luminozitate, strălucire și o nuanță uniformă a pielii, îmbunătățind aspectul pielii.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Serum
Preocupare: Antioxidant, strălucire, hidratare, lifting, pigmentare
Tipul tenului: Mixt, uscat, normal, gras

Acțiune

Oferă luminozitate, strălucire și o nuanță uniformă a pielii, îmbunătățind aspectul pielii. Vitamina C pură este sub formă de pulbere (acid L-ascorbic), care produce o soluție serică cu un conținut de 12% înainte de prima utilizare în sinergie cu Extractul de Peonia și Acidul Fitic. Vitamina C realizează o gamă largă de acțiuni cu o multitudine de studii clinice publicate pentru proprietățile sale antioxidante, hidratante, de fermitate, regeneratoare și de albire pe care le oferă pielii. Extractul de peonia (biofermentare) și acidul fitic inhibă formarea melaninei prin reducerea petelor, petelor și decolorării.

Utilizare

Apăsați supapa pentru a elibera pulberea în soluție și agitați bine până se dizolvă complet. Se aplică o cantitate mică pe pielea curată și se masează până se absoarbe. Se ține la frigider, se aplică doar pe seară.

Ingrediente cheie

L-Ascorbic Acid 12%, A-Bisabolol, Aloe Vera, Peonia Flower Extract 1%, Phytic Acid

Ingrediente

AQUA, ASCORBIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, PAEONIA LACTIFLORA FLOWER EXTRACT, RICINOLETH-40, PHENOXYETHANOL, SODIUM PHYTATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, SORBIC ACID, BISABOLOL, ALCOHOL
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine