Sirtuin Hyaluronic Serum

670,00
MDL
Ser hidratant îmbogățit cu proteina tinereții (Sirtuin) pentru toate tipurile de piele.
Hidratează și îmbunătățește textura pielii feței. Recomandat pentru tenurile cu semne precoce de îmbătrânire și pentru protecție preventivă.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Serum
Preocuparea: Linii fine, hidratare, lifting, protecție, anti-age
Tipul tenului: Mixt, uscat, normal, gras

Acțiune

Hidratează și îmbunătățește vitalitatea și consistența pielii. Este un ser care combină acțiunea hidratantă, de fermitate a acidului hialuronic cu acțiunea anti-îmbătrânire a sirtuinei. Acidul hialuronic (3 tipuri diferite) pe care îl conține, creează un film hidratant pe piele, reducând pierderea de apa transdermică. În același timp, contribuie la integritatea structurală a matricei extracelulare a pielii, formând o rețea puternică care susține fibrele de colagen și elastină, sporind consistența și fermitatea pielii. Recomandat pentru pielea cu semne timpurii de îmbătrânire și pentru protecție preventivă.

Utilizare

Se aplică o cantitate mică pe pielea curată și se masează fața până se absoarbe.

Ingrediente cheie

MMW Hyaluronic Acid 0.1%, LMW Hyaluronic Acid 0.1%, XS Hyaluronic Acid 0.1%, Sirtuin Complex 5%

Ingrediente

AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, SACCHAROMYCES/ PODOPHYLLUM PELTATUM FERMENT FILTRATE, PHENOXYETHANOL, CYCLOPENTASILOXANE, PPG-26-BUTETH-26, GLYCERYL POLYACRYLATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CYCLOHEXASILOXANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLYL GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, GLYCERYL ACRYLATE/ ACRYLIC ACID COPOLYMER, PVM/MA COPOLYMER
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine