Hydra Bonding Serum

620,00
MDL
Ser hidratant, calmant, special formulat pentru schimbul de temperaturi
Pentru toate tipurile de piele, ameliorează pielea sensibilă de iritații și oferă o hidratare de durată.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Serum
Preocupare: Riduri fine, Hidratare, Protectie, Sensibilitate, Calmare
Tipul tenului: Mixt, uscat, normal, gras

Acțiune

Ameliorează pielea de iritații și oferă o hidratare de durată. Un ser de hidratare și reținere a umidității eficient în condiții extreme, cum ar fi temperaturi scăzute și medii uscate. Conține ingredientele Antarcticină (glicoproteină) și Pentavitin care protejează pielea în sinergie cu două tipuri de acid hialuronic (HMW și XSMW) sporind rezervele de apă ale pielii și reducând pierderile transdermice. De asemenea, contine Dermasooth, un amestec de extracte de plante (Enteromorpha Compressa, Silybum Marianum, Ocimum Sanctum) si Panthenol care reduc roșeața și protejează bariera pielii. De asemenea, este potrivit pentru condiții foarte uscate în cabina unui avion.

Utilizare

Se aplică o cantitate mică pe pielea curată și se masează fața până se absoarbe.

Ingrediente cheie

HMW Hyaluronic Acid 0,1%, XS Hyaluronic Acid 0.1%, Pentavitin 5%, Antarcticin 1%, Dermasooth 1.5%, Arginine, Panthenol

Ingrediente

AQUA, GLYCERIN, SACCHARIDE ISOMERATE, BUTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, PROPANEDIOL, PPG-26-BUTETH-26, PHENOXYETHANOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERYL POLYACRYLATE, CAPRYLYL GLYCOL, ARGININE, PSEUDOALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, DISODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, ENTEROMORPHA COMPRESSA EXTRACT, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, OCIMUM SANCTUM LEAF EXTRACT, SILYBUM MARIANUM FRUIT EXTRACT
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine