Retinoid C Serum

700,00
MDL
Ser reparator, antioxidant pentru toate tipurile de piele.
Îmbunătățește aspectul și calitatea pielii cu linii fine, riduri, probleme de pigmentare și pete întunecate, sporindu-i luminozitatea și rezultând un ton uniform al pielii.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Retinoid, Serum
Preocupare: Antioxidant, Riduri fine, Pigmentare, Protecție, Regenerare, Reparare, Riduri Tipul tenului: Mixt, uscat, normal, gras

Acțiune

Îmbunătățește aspectul și calitatea pielii cu linii fine, riduri, probleme de pigmentare și pete întunecate, sporindu-i luminozitatea și rezultând un ton uniform al pielii. Ser care combină două ingrediente active puternice: Retinoid și forma stabilizată de Vitamina C, oferind astfel acțiuni multiple fără a irita epiderma. Reduce liniile fine, ridurile, neutralizează acțiunea radicalilor liberi și protejează pielea de stresul oxidativ. În plus, îmbunătățește rugozitatea, imperfecțiunile și textura epidermei. Decolorările pielii și petele de vârstă sunt reduse, oferind epidermei un aspect uniform, luminos și strălucitor.

Utilizare

Se aplică o cantitate mică pe pielea curată și se masează până se absoarbe. Pe timp de vară se aplică doar pe seară. Nu este indicat în sarcină și alăptare.

Ingrediente cheie

Retinoid 1%, Ascorbic Acid (3-O-Ethyl Ascorbic Acid), Vitamin E, Panthenol

Ingrediente

AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, DIMETHYL ISOSORBIDE, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERYL POLYACRYLATE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM HYDROXIDE, HYDROXYPINACOLONE RETINOATE, POTASSIUM SORBATE, GLYCERYL ACRYLATE/ ACRYLIC ACID COPOLYMER, PVM/MA COPOLYMER
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine