Oxygen Foaming Mask

550,00
MDL
Mască facială cu oxigen, pentru toate tipurile de piele.
Reînnoiește instantaneu pielea oferind tonifiere, prospețime și viață.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Măști
Preocupare: reînnoire, regenerare, hidratare
Tipul tenului: Mixt, uscat, normal, gras

Acțiune

Reînnoiește instantaneu pielea oferind tonifiere, prospețime și viață. O mască care transferă oxigenul liber din aer în piele. Când masca (sub formă de gel) intră în contact cu pielea, componenta Gransil leagă oxigenul din atmosferă de piele și devine o spumă. Țesuturile pielii sunt oxigenate, iar mecanismul de apărare al pielii este îmbunătățit pentru a combate factorii negativi de mediu și radicalii liberi. Oxigenarea pielii aduce reinnoire profundă, revitalizare și strălucire, reduce eritemul și reglează excesul de grăsime.

Utilizare

Aplicați ușor gelul pe pielea curată (fără a o masa) și lăsați-l până nu mai devine spumă. Îndepărtați ușor cu un tampon de bumbac.

Ingrediente cheie

Gransil

Ingrediente

AQUA, METHYL PERFLUOROBUTYL ETHER, ISODODECANE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, PEG-12 DIMETHICONE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYSILICONE-11, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM HYDROXIDE, PARFUM, DMDM HYDANTOIN, DECYL GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine