Green Argile Mask

560,00
MDL
Mască-scrub de curățare pentru ten mixt, gras și predispus la acnee.
Desfundă porii, reduce excesul de sebum, stimulează și luminează tenul.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Măști
Preocupări: Acnee, antioxidant, exfoliere, strălucire, hidratare, sebum
Tipul tenului: Mixt, gras

Acțiune

Desfundă porii, reduce excesul de sebum, stimulează și luminează tenul. O mască și un scrub care combină argila verde cu granule de perlit care îndepărtează poluanții și celulele moarte ale pielii. Îmbogățit cu lămâie, extract de castraveți și mușețel, care adaugă acțiune astringentă și hidratantă și îmbunătățesc textura și tonusul pielii. De asemenea, conține extract de pătlagină, care este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii, vindecatoare și antioxidante.

Utilizare

Aplicați o cantitate mică pe toată fața umedă și masați ușor timp de câteva minute. Lăsați-l să se usuce timp de 15-20 de minute și apoi îndepărtați cu apă.

Ingrediente cheie

Green Clay, Perlite, Plantago Extract, Lemon (Citron) Extract, Cucumber Extract, Hamamelis Extract, Allantoin

Ingrediente

AQUA, SOLUM FULLONUM, CETEARYL ISONONANOATE, GLYCERYL STEARATE, PERLITE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, PEG-20 GLYCERYL LAURATE, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER, GLYCERIN, CETYL PALMITATE, POLYACRYLAMIDE , PHENOXYETHANOL, CETYL ALCOHOL, C13-14 ISOPARAFFIN, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALLANTOIN, PARFUM, BUTYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, LAURETH-7, DISODIUM EDTA, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT, PLANTAGO MAJOR LEAF EXTRACT, POTASSIUM SORBATE
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine