Hydra Cleansing Milk

380,00
MDL
Lăptișor demachiant recomandat pentru pielea normală, uscată și sensibilă.
Îndepărtează eficient impuritățile și machiajul de pe piele, menținând în același timp lipidele și umiditatea pielii. Proprietățile sale calmante nu provoacă iritații.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Demachiante
Preocupare: hidratare, sensibilitate, calmare
Tip de piele: uscată, normală

Acțiune

Îndepărtează eficient impuritățile și machiajul de pe piele, menținând în același timp lipidele și umiditatea pielii. Proprietățile sale calmante nu provoacă iritații. Un lapte demachiant cu textura bogata cremoasă care combină un amestec de uleiuri vegetale (nucă de cocos, palmier) care curăță pielea ușor și se îndepărtează fără a folosi apă. Conâțne extracte de mușețel și aloe verde pentru a catifela, calma și hidrata pielea.

Utilizare

Aplicați o cantitate mică pe o dischetă de bumbac și îndepărtați machiajul de pe față. Ulterior spălați fața.

Ingrediente cheie

Skin Conditioners & Emollients Oils, Arginine, Chamomille Extract, Aloe Vera

Ingrediente

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 60, SORBITAN STEARATE, CETYL ALCOHOL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER WATER, PHENOXYETHANOL, ARGININE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM, CAPRYLYL GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA

*Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine