Micellar Cleansing Water

770,00
MDL
Demachiant pentru față cu microsfere de ulei (micele) recomandat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă.
Îndepărtează cu ușurință machiajul, murdăria și excesul de ulei de pe piele și din zona din jurul ochilor, fără a provoca iritații și uscăciune.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Demachiante
Preocupări: Îngrijirea ochilor, Hidratare, Sensibilitate
Tipul tenului: mixt, uscat, normal, gras

Acțiune

Produsul conține moleculele minuscule de ulei și agenți de curățare ușori care îndepărtează cu ușurință machiajul, murdăria și sebumul de pe față, și zona ochilor, fără a provoca iritații și uscăciune. Este îmbogățit cu aloe, care curăță pielea, păstrând în același timp echilibrul hidrolipidic natural.

Utilizare

Aplicați o cantitate mică de apă micelară pe o dischetă de bumbac, îndepărtați ușor machiajul de pe pielea feței, gâtului și decolteului. 

Ingrediente cheie

Blend Oils (Micelles), Mild Surfactants, Aloe Vera

Ingrediente

AQUA, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERETH-7 CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-4 LAURATE/SEBACATE, POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE/CAPRATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, SODIUM LEVULINATE, SODIUM ANISATE, BENZALKONIUM CHLORIDE, PARFUM, DIPOTASSIUM PHOSPHATE

*Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine