AHA Smoothing Cream

1000,00
MDL
Cremă anti-age cu AHA pentru toate tipurile de piele.
Demonstrează proprietăți ușoare de exfoliere chimică pentru a îmbunătăți reînnoirea pielii prin hidratarea, strângerea și netezirea acesteia. Se recomandă a fi combinată cu protecția solară.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Creme
Preocupări: Exfoliere, hidratare, lifting, protecție, reparare
Tipul tenului: Mixt, uscat, normal, gras

Acțiune

O cremă care restabilește funcția netedă a pielii, care se bazează pe o selecție specifică de conținut variat AHA (acid lactic, glicolic și mandelic) cu un pH de 5,0 în combinație cu ingredientul, keratoplast. Îmbunătățită cu acid hialuronic MMW, pantenol, extract de centella și aloe vera, stimulează procesul natural de întinerire al pielii și o hidratează, făcând-o fermă și strălucitoare. În mod caracteristic, este foarte elastic și se absoarbe ușor fără a lăsa pielea grasă. Se recomanda a fi combinat cu protectie solara.

Utilizare

Aplicați o cantitate mică pe toată fața pe seară. Nu se indică în sarcină, alăptare. O dată pe săptămână, după aplicare, faceți mișcări circulare și îndepărtați exfolierea. Nu îndepărtați crema.

Ingrediente cheie

Lactic Acid 2.7%, Glycolic Acid 5.3%, Mandelic Acid 1.0%, MMW Hyaluronic Acid, Keratoplast, Centella Extract, Aloe Vera, A-Bisabolol

Ingrediente

AQUA, C12-20 ACID PEG-8 ESTER , BUTYLENE GLYCOL, GLYCOLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, LACTIC ACID, ISOTRIDECYL SALICYLATE, POLYISOPRENE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE , MANDELIC ACID, SODIUM ACRYLATE/ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/DIMETHYLACRYLAMIDE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, ISOHEXADECANE, DIMETHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM, BISABOLOL, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, POLYSORBATE 60, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine