Extra Moisturizing Cream

830,00
MDL
Cremă de față hidratantă pentru piele uscată și normală.

Reface imediat echilibrul de apă al pielii uscate și deshidratate, ajutând în același timp să-și recapete fermitatea pierdută.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Creme
Preocupări: Hidratare, ridicare, protecție
Tip de piele: Uscată, normală

Acțiune

Reface imediat echilibrul de apă al pielii uscate și deshidratate, ajutând în același timp să-și recapete fermitatea pierdută. O cremă cu o selecție țintită de ingrediente hidratante pentru a reface umiditatea pielii deshidratate și terne. Combină Acidul Hialuronic (HMW), care creează o peliculă hidratantă pe piele, cu cel mai modern tip de HA, MINI, care hidratează și întărește pielea în profunzime. Extractul de Mirotamnos, în sinergie cu Vitamina C, îmbunătățește conținutul de umiditate și elasticitatea pielii și îmbunătățește bariera pielii. Celulele epidermice sunt protejate de uscăciune, în timp ce umezeala și bariera lipidică sunt stabilizate, îmbunătățind aspectul și textura pielii. Crema este bogată în textură, se absoarbe ușor și lasă o senzație plăcută de hidratare cu un finisaj mat.

Utilizare

Aplicați o cantitate mică pe toată fața de 1-2 ori pe zi.

Ingrediente cheie

HMW Hyaluronic Acid, Mini Hyaluronic Acid, Myrothamnus Extract, Ascorbic Acid, Allantoin, Arginine

Ingrediente

AQUA, CETEARYL ISONONANOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE , GLYCERIN, DIMETHICONE, CETEARETH-33, CETYL PALMITATE, PROPANEDIOL, PHENOXYETHANOL, PEG-20 STEARATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM, ALLANTOIN, ARGININE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYALURONATE, DISODIUM EDTA, MYROTHAMNUS FLABELLIFOLIA LEAF/STEM EXTRACT, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine