Nourishing Cream

850,00
MDL
Cremă facială hrănitoare pentru ten uscat, normal și matur.
Reduce aspectul ridurilor și semnelor de oboseală, sporindu-i prospețimea și vitalitatea. Are o textură uleioasă și este recomandată pentru masajul facial și al gâtului.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Creme
Preocupări: Anti-age, strălucire, riduri
Tip de piele: Uscată, normală

Acțiune

Reduce aspectul ridurilor și semnelor de oboseală, sporindu-i prospețimea și vitalitatea. Are o textură uleioasă și este recomandată pentru masajul facial și al gâtului. O cremă hrănitoare bogată în vitaminele A, E și retinol. Conține microsfere distincte de vitamina E roșii și microsfere de retinol care pătrund în stratul mai profund al pielii pentru a hrăni eficient celulele. Abordează deteriorarea oxidativă a celulelor pielii și previne distrugerea și degenerarea fibrelor de colagen și elastină. Previne apariția ridurilor și netezește pe cele existente. Pielea este întinerită și își recapătă strălucirea naturală. Are o textură uleioasă și este recomandată pentru masaje faciale și gâtului.

Utilizare

Aplicați o cantitate mică pe toată fața de 1 până la 2 ori pe zi. Pe vară este indicată aplicarea doar pe noapte.

Ingrediente cheie

Glycospheres Retinol A, Unispheres (Vitamin A & E), Allantoin

Ingrediente

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE , CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, PEG-20 STEARATE, DIMETHICONE, CETEARETH-33, PARFUM, PHENOXYETHANOL, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM POLYACRYLATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, LACTOSE, ALLANTOIN, HYDROGENATED POLYDECENE, CELLULOSE, DISODIUM EDTA, PENTYLENE GLYCOL, TRIDECETH-6, CI 77491, PALMITOYL HYDROXYPROPYLTRIMONIUM AMYLOPECTIN/GLYCERIN CROSSPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, 1,2-HEXANEDIOL, POLYSORBATE 20, RETINOL, HYDROGENATED LECITHIN, BHT, BHA
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine