Multi Hydrating Cream

810,00
MDL
Cremă de față cu acțiune completă de hidratare pentru toate tipurile de piele. Întărește rezervele de apă ale pielii și protejează pierderea transdermică de apă, menținând în același timp echilibrul de umiditate.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Creme
Preocupare: Hidratare, protecție
Tipul tenului: Mixt, uscat, normal, gras

Acțiune

Întărește rezervele de apă ale pielii și protejează pierderea transdermică de apă, menținând în același timp echilibrul de umiditate. Un element cheie este acidul hialuronic, care are două greutăți moleculare (MW și LW), completează rezervele de apă ale pielii și previne pierderea transdermică de apă. Moist 24 are capacitatea de a capta în interiorul celulelor rezervele de apă disponibile ale pielii și, astfel, de a menține echilibrul de umiditate. Vitamina E, untul de shea, pantenolul și uleiul de jojoba ajută pielea să fie hidratată de lungă durată. Are o textură fină cu o aromă plăcută distinctă.

Utilizare

Aplicați o cantitate mică pe toată fața de 1-2 ori pe zi.

Ingrediente cheie

MMW Hyaluronic Acid, LMW Hyaluronic Acid, Moist 24, Vitamin E, Shea Butter, Panthenol, Jojoba Oil

Ingrediente

AQUA, C12-20 ACID PEG-8 ESTER , BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, CETYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL STEARATE, POLYISOPRENE, CYCLOPENTASILOXANE, PANTHENOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER , SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, IMPERATA CYLINDRICA ROOT EXTRACT, CYCLOHEXASILOXANE, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, DIMETHICONE, PARFUM, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERYL POLYACRYLATE, SODIUM HYALURONATE, CARBOMER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine