Caviar Ω3-Ω6 Cream

920,00
MDL
O cremă de față cu caviar, întărită cu acizi grași Omega-3, Omega-6 pentru pielea matură, obosită.
Hrănește, stimulează și îmbunătățește aspectul pielii și îndepărtează semnele ridurilor și oboselii. În același timp, întărește elasticitatea și textura pielii, lăsând pielea strălucitoare și împrospătată.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Caviar, Creme
Preocupări: Anti-age, Antioxidant, Strălucire, Hidratare, Uns, Protecție, Riduri
Tipul tenului: Mixt, uscat, normal

Acțiune

Hrănește, stimulează și îmbunătățeste aspectul pielii și îndepărtează semnele ridurilor și oboselii. În același timp, întărește elasticitatea și textura pielii, lăsând pielea strălucitoare și împrospătată. O cremă de caviar negru și roșu bogată în acizi grași omega 3 și omega 6, vitamine, proteine, aminoacizi și oligoelemente, întărește pielea cu ingredientele necesare pentru menținerea integrității celulare și accelerarea procesului natural de producere a colagenului. Îmbogățit cu Vitaminele F și E, bogat în acizi grași polinesaturați, întărește bariera pielii și reduce pierderea de apă transdermică (TEWL). Acțiunea cremei este sporită de puternicul ingredient antioxidant specializat Venecuane care inhibă acțiunea radicalilor liberi și protejează pielea de daunele cauzate de razele UVA. De asemenea, conține filagrinol, un amestec de polen, ulei de măsline, soia și grâu care reglează nivelul de fibronectină al pielii, care contribuie la echilibrul său de apă. Are o textură bogată și se absoarbe ușor fără a lăsa uleiuri.

Utilizare

Aplicați o cantitate mică pe toată fața de 1-2 ori pe zi

Ingrediente cheie

Black Caviar, Salmo Ovum, Filagrinol, Vitamin F (Linoleic Acid, Linolenic Acid), Venuceane, Allantoin

Ingrediente

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ISONONANOATE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE , CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, PEG-20 STEARATE, OLEA EUROPAEA OIL UNSAPONIFIABLES, DIMETHICONE, THERMUS THERMOPHILLUS FERMENT, CETEARETH-33, COCOS NUCIFERA OIL, GLYCINE SOJA OIL UNSAPONIFIABLES, TRITICUM VULGARE GERM OIL UNSAPONIFIABLES, PHENOXYETHANOL, LINOLEIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM, ALLANTOIN, SALMO OVUM EXTRACT, POLLEN EXTRACT, BHT, POTASSIUM SORBATE, CAVIAR EXTRACT, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, LINOLENIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, SORBIC ACID, UNDECYLENIC ACID
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine