Hydra Mattifying Gel

680,00
MDL
Gel de față care combină acțiunea hidratantă cu reducerea sebumului, pentru ten mixt, gras și predispus la acnee.
Absoarbe și matifiază excesul de sebum în timp ce crește nivelul de umiditate al pielii. Ideal ca bază înainte de machiaj.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Creme
Preocupări: Acnee, hidratare, ulei
Tipul tenului: Mixt, gras

Acțiune

Absoarbe și matifiază excesul de ulei în timp ce crește nivelul de umiditate al pielii. Ideal ca bază înainte de machiaj. Absoarbe excesul de ulei al pielii, lăsând-o cu un aspect „mat”, în timp ce îi crește nivelul de umiditate. Este un gel specializat care combină actiunea sinergică a acidului hialuronic și aloe, care hidratează pielea cu microsferele polytrap, care absorb excesul de ulei și lăsaând tenului un finisaj mat. Îmbogățit cu vitamine din complexul B în combinație cu extract de trifoi roșu, reglează gradul de sebum al pielii și reduce porii dilatați. Este ideal ca bază înainte de aplicarea machiajului.

Utilizare

Aplicați o cantitate mică pe toată fața de dimineața înainte de spf sau machiaj.

Ingrediente cheie

MW Hyaluronic Acid, Aloe Vera, Multi B Complex (B1-B2-B3-B5-B12), Red Clover Extract, Polytrap

Ingrediente

AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, SODIUM POLYACRYLATE, LAURYL METHACRYLATE/GLYCOL DIMETHACRYLATE CROSSPOLYMER, RICINOLETH-40, ISOPENTYLDIOL, HYDROGENATED POLYDECENE, PPG-25-LAURETH-25, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, FAEX EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM, TRIDECETH-6, TRIFOLIUM PRATENSE FLOWER EXTRACT, SODIUM HYALURONATE
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine