Moisturizing Body Cream

600,00
MDL
Cremă de corp hidratantă potrivită pentru toate tipurile de piele.
Reface instantaneu echilibrul hidric al pielii și îi îmbunătățește textura.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Body Wellness
Preocupare: Hidratare, lifting
Tipul tenului: Mixt, uscat, normal, gras

Acțiune

Reface instantaneu echilibrul hidric al pielii și îi îmbunătățește textura. Combină acidul hialuronic cu Sepilift, care hidratează epiderma și sporesc producția de colagen și elastina, stimulând și strângând-o. Îmbogățit cu ingrediente de orez și unt de cacao pentru o acțiune intensă de hidratare și Extract de ciuperci care revitalizează și stimulează epiderma. Are o textură fină care se absoarbe cu ușurință fără a lăsa uns și oferă, de asemenea, efecte hidratante de durată.

Utilizare

Aplicați crema pe piele cu un masaj ușor până când se absoarbe. Recomandat pentru utilizare zilnică după baie.

Ingrediente cheie

Sepilift, acid hialuronic MMW, extract de ciuperci, extract de orez, unt de shea

Ingrediente

AQUA, C12-20 ACID PEG-8 ESTER , GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, POLYISOPRENE, CETYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER , DIPALMITOYL HYDROXYPROLINE, LACTOBACILLUS/GANODERMA LUCIDUM EXTRACT/LENTINUS EDODES EXTRACT FERMENT FILTRATE, PARFUM, CYCLOHEXASILOXANE, PHENOXYETHANOL, DIMETHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, ORYZA SATIVA EXTRACT, SODIUM HYALURONATE
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine