Triple Action Shape Gel

760,00
MDL
Gel de corp cu triplă acțiune pentru corpuri cu celulită, grăsime localizată și piele moale.
Îmbunătățește textura pielii „coajă de portocală” și îmbunătățește textura pielii.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Body Sculpt
Preocupări: Celulită, Piele slăbită, grăsime topică
Tipul tenului: Mixt, uscat, normal, gras

Acțiune

Îmbunătățește textura pielii cu „coajă de portocală” și îmbunătățește textura pielii. Combină extracte de plante de Guarana, Chrysanthellum Indicum cu cafea verde (ecoslim) care activează instantaneu procesul de lipoliză și coenzima A care stimulează descompunerea acizilor grași, precum și a taninurilor care combate căderea pielii. Îmbogățit cu Argisil C (un complex de siliciu cu peptida L-Arginina) care în sinergie cu Remoduline activează procesul de lipoliză, reduce celulita și previne slăbirea pielii. Agentii sai angiotensivi si decongestionanti induc stimularea si decongestia vaselor si refac microcirculatia limfatica si venoasa a tesuturilor, prevenind astfel concentrarea toxinelor si a radicalilor liberi si restabilind conturul natural al corpului. Tehnologie de acțiune non stop cu componenta A2 Blockers™ care se adresează reacției naturale a organismului, apărării acestuia, blocând și inhibând acțiunea de dizolvare a grăsimilor a ingredientelor active, rezultând acțiunea continuă a acestora.

Utilizare

Aplicați gelul pe piele și masați zona până când este absorbită. Pentru a-i spori efectul, aplică mai întâi Gelul Thermoslim pe piele și apoi aplică Gelul Triple Action Shape și masează până se absoarbe.

Ingrediente cheie

Extract de Guarana, Blocante A2, Argisil C, Lipocare, Remoduline, Ecoslim

Ingrediente

AQUA, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CAFFEINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-8, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, POTASSIUM HYDROXIDE, COFFEA ARABICA SEED EXTRACT, PAULLINIA CUPANA SEED EXTRACT, PARFUM, BUPLEURUM FALCATUM ROOT EXTRACT, GLYCERYL POLYACRYLATE, DISODIUM EDTA, LECITHIN, CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER EXTRACT, SILANETRIOL ARGINATE, SODIUM BENZOATE, CHRYSANTHELLUM INDICUM EXTRACT, COENZYME A
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine