Anticellulite System

1230,00
MDL
Un pachet profesional de ser enzimatic potrivit pentru corpurile cu celulită și grăsime topică încăpățânată.
Îmbunătățește cu succes textura pielii „coajă de portocală” și îmbunătățește uniformitatea și elasticitatea pielii, lăsând-o mai netedă și mai fermă.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Body Sculpt
Preocupări: Celulită, Hidratare, Lifting, Grăsime topică
Tipul tenului: Mixt, uscat, normal, gras

Acțiune

Îmbunătățește cu succes textura pielii „coajă de portocală” și îmbunătățește uniformitatea și elasticitatea pielii, lăsând-o mai netedă și mai fermă. Ser de tratament intensiv foarte concentrat pentru 20 de aplicații pentru combaterea celulitei și a grăsimilor localizate, combinând efectul puternic al enzimei Hialuronidază cu agenți activi de ardere a grăsimilor. Enzima hialuronidază combate eficient celulita printr-un mecanism de acțiune enzimatică care implică „schimbarea concentrațiilor de apă” în celule, „depolimerizarea mucopolizaharidelor” și pătrunderea ingredientelor active de ardere a grăsimilor (rusco, cofeină, iodotrat), combate celulita și topic. gras. Îmbunătățit cu Escin (castan de cal) care întărește pereții capilarelor evitând umflarea. În plus, extractul de centella promovează sinteza colagenului, ajutând țesutul să strângă și să regenereze epiderma.

Utilizare

Pachetul individual conține 10 sticle de ser. Apăsați pistonul pentru a amesteca pulberea pe care o conține capacul cu soluția și agitați bine pentru a se dizolva complet. Utilizați jumătate din cantitate dimineața și jumătate seara pe zonele cu probleme. Pentru utilizare profesională, consultați instrucțiunile protocoalelor corporale.

Ingrediente cheie

Hyaluronidase 1%, Caffeine 3%, Iododrat 1%, Sveltam 1%, Escin 0.2%, Centella Extract 2%, Cola Nut Extract 2%, Ruscus Extract 2%, Salicylic Acid 1%

Ingrediente

AQUA, ALCOHOL DENAT, BUTYLENE GLYCOL, MALTODEXTRIN, CAFFEINE, GLYCERIN, SALICYLIC ACID, TEA-HYDROIODIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, COLA ACUMINATA SEED EXTRACT, ESCIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, SODIUM BENZOATE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, CI 16185, HYALURONIDASE, SODIUM SULFATE, THEOBROMINE, METHYL XANTHINE, PARAXANTHINE
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine
Click to order
Coșul meu
Total: 
Tip livrare
Cod promoțional