Clarifying Active Mask

650,00
MDL
Mască calmantă, de curățare pentru tenul acneic, gras și iritat.
Ameliorează pielea de inflamații și iritații intense, reduce excesul de sebum și îngustează porii. De asemenea, este recomandat pentru uz general după terapii de curățare profundă.
Informații
Acțiune
Utilizare
Ingrediente cheie
Ingrediente

Informații

Categorie: Măști
Preocupare: Acnee, antioxidant, lifting, sebum, sensibilitate, calmant
Tipul tenului: Gras

Acțiune

Ameliorează pielea de inflamații și iritații intense, reduce hipersecreția de sebum, echilibrează și strânge porii. O mască care combină argila cu un derivat special de acid salicilic, pantenol, aloe și mușețel și ameliorează instantaneu pielea de inflamații și iritații. Îmbunătățit cu ingredientul Canadian Willowherb care inhibă acțiunea bacteriei Propionibacterium Acnes, care este responsabilă de acnee și are proprietăți antiinflamatorii. Conține și Normaseb, un ingredient care este derivat din hidrolizat de proteine din lapte, bogat în aminoacizi, reface filmul hidrolipidic. Uleiul de manuka pe care îl conține oferă acțiune anti-îmbătrânire și antimicrobiană și reglează condițiile de acnee. De asemenea, este recomandat pentru uz general după curățarea profundă a pielii.

Utilizare

Aplicați un strat gros, lăsați să se usuce pentru 10-20 min și îndepărtați cu apă.

Ingrediente cheie

A-Bisabolol, Methyl Salicylate, Allantoin, Aloe Vera, Panthenol, Normaseb, Canadian Willowherb Extract, Manuka Oil, Kaolin

Ingrediente

AQUA, KAOLIN, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, C12-20 ACID PEG-8 ESTER , MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, ISODECYL LAURATE, TITANIUM DIOXIDE, CETYL ALCOHOL, PANTHENOL, POLYSORBATE 80, PHENOXYETHANOL, BISABOLOL, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, METHYL SALICYLATE, ALLANTOIN, DISODIUM EDTA, HYDROLYZED MILK PROTEIN, LEPTOSPERMUM SCOPARIUM BRANCH/LEAF OIL, CETYL ACETATE, EPILOBIUM ANGUSTIFOLIUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, GLYCERIN, OLEYL ACETATE, STEARYL ACETATE, ACETYLATED LANOLIN ALCOHOL
* Lista ingredientelor poate fi modificată. Este recomandat să verificați întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului.
Recomandat pentru tine